Over ons

5/5

Wij zijn Paul en Marga. Nadat wij een lange tijd in Nederland hebben gewoond, wonen wij sinds september 2016 in Frankrijk. Na lang met elkaar hierover te praten, besloten wij samen deze grote stap te maken in ons leven. Van tevoren hebben wij ons goed laten informeren en daardoor wisten we goed wat ons te wachten stond en wat wij allemaal tegen kunnen komen tijdens dit avontuur.

Met een tal van makelaars bezochten wij vele woningen in Frankrijk. Na een tijd vonden wij onze woning in de Limousine Haute Vienne in het plaatsje Chateau Chervix. Wij waren helemaal onder de indruk van de rust, het uitzicht en de vrijheid. Dit is onze plek.

Nadat wij bij de notaris de overdracht papieren hadden getekend, was een deel van onze droom werkelijkheid geworden. Maar toen moesten wij nadenken over hoe we de gebouwen die op het terrein stonden konden herstellen en moesten we dus ook beslissen wat we er eigenlijk mee wilden doen.

Ons oog viel op het kleine varkensstalletje volgestouwd met hout. Na hard werken hebben wij er een kleine, comfortabele gîte om te verhuren van gemaakt. Dit was het tweede deel van ons plan.

Als gast kunt u, net als ons, genieten van de vrijheid en ruimte en de mooie omgeving waar wij dagelijks van genieten. Wij zullen u gastvrij ontvangen op ons domaine. Dit is een plek waar u zeker zal genieten van de rust, het prachtige uitzicht en de gastronomische Franse keuken die hier in de omgeving goed vertegenwoordigd is.

Onze gîte heeft de naam Gîte lóiseau en liberté gekregen. In het Nederlands betekent het: de vogel in vrijheid.

Wij heten u graag van harte welkom!

Paul & Marga