Algemene voorwaarden

5/5
  1. De gîte wordt in principe van zaterdag tot zaterdag verhuurd. Aankomsttijd is na 16:00 uur. Vertrektijd is voor 10:00 uur.
  2. Bij reservering van de gîte dient 25% van de totale huursom te worden aanbetaald, waarna een bevestiging van de reservering per e-mail wordt toegestuurd. Deze dient u ondertekend terug te sturen of te mailen. Zodra de aanbetaling door ons is ontvangen is de boeking definitief. De resterende 75%, de borgsom (zie punt 5) en de toeristenbelasting van €0,50 p.p.p.n. dient u 1 maand voor de aankomstdatum aan ons te hebben betaald. Indien uw reservering binnen 1 maand voor de aankomstdatum ligt, moet bij ontvangst van de factuur het totale huurbedrag worden overgemaakt. Er vindt geen restitutie plaats in geval van eerder vertrek.
  3. Indien u de vakantie annuleert, wordt de reeds voldane aanbetaling van 25% ingehouden. Als u reeds het volledige bedrag had voldaan, dan wordt 75% van de volledige huurprijs teruggestort. Echter bij annulering binnen de periode van één maand zal geen bedrag meer worden teruggestort. Het is raadzaam om een annuleringsverzekering af te sluiten.
  4. De huurders zijn volledig verantwoordelijk voor welke schade dan ook, die door hun toedoen is ontstaan en dienen deze onmiddellijk te melden.
  5. Wij vragen voor de gîte een borgsom van €100,- welke u met de laatste betaling dient te voldoen. Na afloop van de huurperiode wordt de borgsom onder aftrek van eventuele schade na 14 dagen teruggestort op de rekening van de huurder.
  6. Wij gaan er vanuit dat u de gîte netjes gebruikt, zodat de volgende gasten er ook met plezier gebruik van kunnen maken. Roken is in de gîte niet toegestaan. Huisdieren zijn na overleg welkom.
  7. De gîte kan verwarmd worden door middel van de beschikbare houtkachel. In de periode september tot en met mei kan tegen betaling hout worden geleverd. De kosten van water en elektriciteit zijn verwerkt in de huurprijs, maar wij verzoeken u om hier spaarzaam mee om te gaan.
  8. Bij vertrek dient u de gîte achter te laten in de staat waarin u deze bij aankomst ook heeft aangetroffen.
  9. Er is geen mogelijkheid voor het opladen van een hybride -of elektrische auto, daar de gite hier niet genoeg capaciteit voor heeft.